HELLAS-GLANA

Hellas-Glana zoekt een Zwemonderwijzer(es) Wedstrijdzwemmen

Onze vereniging

Hellas-Glana is een grote Limburgse zwemvereniging met circa 400 leden, actief in wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Wij ondersteunen zowel breedtesport als wedstrijdsport. Het doel is om iedere zwemmer in de gelegenheid te stellen om hun maximaal gewenste doel te bereiken. Het eerste team zwemt in de hoogste landelijke competitie.

Doel

Zwemonderwijs aan de (aller)jongste zwemmers volgens de methode Superspetters van de KNZB. Eerst aanleren van rug- en borstcrawl. Daarna volgen enkelvoudige rugslag en schoolslag. De lessen worden gegeven op zaterdagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur (2 lessen).

Gezocht
Locatie

De Nieuwe Hateboer (6 banen 25 m bad), Sittard.

Rond 1-3-2025 komt 8 banen 50m bad beschikbaar op locatie Glanerbrook, Geleen.

Meer informatie

Elly Maassen
06 12 46 87 79
wedstrijdzwemmen@hellas-glana.nl

Vacature Trainer

Zwem, waterpolo en synchroon vereniging Hellas-Glana zoekt voor uitbreiding van haar professioneel trainersteam een trainer.
Wie zijn wij

Hellas-Glana is een enthousiaste en prestatiegerichte zwemvereniging uit de regio Sittard-Geleen. De vereniging heeft naast de afdeling wedstrijdzwemmen ook een afdeling waterpolo, synchroonzwemmen en triatlon en tevens een enthousiaste mastergroep. In totaal heeft Hellas-Glana ongeveer 400 leden.

Hellas-Glana komt met haar zwem competitie team uit in de Eredivisie zwemmen. Individueel nemen zwemmers deel aan regionale en landelijke kampioenschappen en aan (buitenlandse) toernooien. Hellas-Glana heeft een boven regionale uitstraling naar het verenigingszwemmen in Zuid-Limburg en faciliteert zwemmers om het maximale uit hun zwemcarrière te halen.

Wie zoeken wij

Naast onze huidige 2 hoofdtrainers zoeken wij een derde trainer (M/V).

De belangrijkste taken zijn:

Wat neem jij mee
Wat bieden wij
Interesse

Voor meer informatie stuur een email naar Sietse van der Sluis, of bel: 06 53 72 24 02.