HELLAS-GLANA

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of heb je interesse in een proeftraining?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Lid worden

Om je aan te melden als lid bij Hellas-Glana kun je gebruik maken van het aanmeldformulier van de KNZB.

Meest gestelde vragen

Basis​

€ 26​

Synchroonzwemmen​

€ 26​

District​

€ 36​

Waterpolo​

€ 28​

Minioren​

€ 42,50​

Nationaal & Regionaal​

€ 45,50​

TC 1 x p.w.​

€ 10,50​

TC 2 x p.w.​

€ 17​

TC 3 x p.w.​

€ 23​

Je kunt jezelf of je kind heel gemakkelijk inschrijven via ons online inschrijfformulier dat je hierboven op deze contactpagina kunt vinden. 

Na inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de startdatum van de lessen of trainingen te bespreken en om ervoor te zorgen dat je in de juiste groep wordt ingedeeld.

Wij bieden zwemlessen aan vanaf het Zwem-ABC (beginners) tot aan gevorderde zwemtrainingen voor competitiezwemmers in diverse disciplines zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen.

Klik hier voor een overzicht van onze trainingstijden.

Ja hoor, we hebben zeker proeflessen! Iedereen kan vier keer meedoen aan een proeftraining. Het idee is dat je, of je kind, een goed beeld krijgt van hoe onze trainingen zijn, hoe de sfeer in het zwembad is en wie onze trainers zijn. Het is gewoon een goede manier om te zien of onze trainingen passen bij wat je zoekt!

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan wedstrijdzwemmen, hoef je alleen maar met je trainer te praten. Ze zullen graag met je bespreken of het iets voor jou is en of je klaar bent om deel te nemen aan competities. Als je minderjarig bent, nemen we ook contact op met je ouders om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

Om officieel deel te kunnen nemen aan wedstrijden heb je een startvergunning nodig. Geen zorgen, we regelen dat voor jou. Onze vereniging vraagt de startvergunning aan bij de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) en we dekken ook de kosten hiervoor.

Elly: Clubtrainer A en B zwemmen en clubtrainer A waterpolo en KNZB zweminstructeur.

Als je graag als vrijwilliger iets wilt bijdragen aan de club, dan juichen we dat alleen maar toe! Of het nu gaat om het helpen bij activiteiten, het worden van een official, het geven van trainingen of welke andere rol dan ook, er zijn altijd mogelijkheden om betrokken te raken bij onze vereniging.

Het enige wat je hoeft te doen is je interesse kenbaar maken bij het bestuur, de zwemcommissie (ZC) of rechtstreeks bij de trainers. Dit kan zo simpel zijn als even een praatje maken na een training, of je kunt een e-mail sturen om je interesse te tonen. We verwelkomen nieuwe vrijwilligers met open armen en waarderen de bijdragen die ze leveren aan onze club.

Stuur ons direct een mail