HELLAS-GLANA

Hellas-Glana zoekt een Trainer/Toezichthouder Masters

Onze vereniging

Hellas-Glana is een grote Limburgse zwemvereniging met circa 400 leden, actief in wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Wij ondersteunen zowel breedtesport als wedstrijdsport. Het doel is om iedere zwemmer in de gelegenheid te stellen om hun maximaal gewenste doel te bereiken. Het eerste team zwemt in de hoogste landelijke competitie.

Wij zoeken

Een meerderjarig persoon die trainer (bij voorkeur) of toezichthouder kan zijn bij de mastertraining op woensdagavond. Indien nodig kan voor een trainingsschema worden gezorgd.

Vereisten

Aanwezig kunnen zijn op (een aantal) woensdagen van 20.30u – 21.30u in zwembad De Nieuwe Hateboer, Sittard.
Zwemtrainer licentie of EHBO, BHV en/of reddend zwemmen diploma of de bereidheid om deze te behalen. Kosten worden vergoed, ook voor het eventueel behalen van een trainerslicentie.

Locatie

De Nieuwe Hateboer (6 banen 25 m bad), Sittard.

Meer informatie

Vacature Trainer

Zwem, waterpolo en synchroon vereniging Hellas-Glana zoekt voor uitbreiding van haar professioneel trainersteam een trainer.
Wie zijn wij

Hellas-Glana is een enthousiaste en prestatiegerichte zwemvereniging uit de regio Sittard-Geleen. De vereniging heeft naast de afdeling wedstrijdzwemmen ook een afdeling waterpolo, synchroonzwemmen en triatlon en tevens een enthousiaste mastergroep. In totaal heeft Hellas-Glana ongeveer 400 leden.

Hellas-Glana komt met haar zwem competitie team uit in de Eredivisie zwemmen. Individueel nemen zwemmers deel aan regionale en landelijke kampioenschappen en aan (buitenlandse) toernooien. Hellas-Glana heeft een boven regionale uitstraling naar het verenigingszwemmen in Zuid-Limburg en faciliteert zwemmers om het maximale uit hun zwemcarrière te halen.

Wie zoeken wij

Naast onze huidige 2 hoofdtrainers zoeken wij een derde trainer (M/V).

De belangrijkste taken zijn:

Wat neem jij mee
Wat bieden wij
Interesse

Voor meer informatie stuur een email naar Sietse van der Sluis, of bel: 06 53 72 24 02.