HELLAS-GLANA

Sterre de Veen wint Young Talent award Beekdaelen

Sterre is uitgeroepen tot winnaar van de Young Talent prijs van de Gemeente Beekdaelen.

Sterre werd genomineerd voor deze prijs vanwege haar prestaties op de Limburgse Kampioenschappen en de Nederlandse Junioren Kampioenschappen. De gemeente Beekdaelen vermeldt:

Er zijn maar weinig 12-jarigen met een erelijst zo indrukwekkend als die van Sterre de Veen. In het afgelopen seizoen heeft Sterre maar liefst tien (!) titels aan haar palmares toegevoegd door Limburgs kampioen te worden op verschillende onderdelen. Ze is Limburgs Kampioen op de 50 m vrije slag, 100 m vrije slag, 200 m vrije slag, 400 m vrije slag, 50 m rugslag, 100 m rugslag, 200 m rugslag, 200 m schoolslag, 200 m wisselslag en 100 m wisselslag. Een opmerkelijke en bijzondere prestatie. Daarnaast werd het zwemtalent uit Schinveld in december 15e van Nederland in haar leeftijdscategorie.

Foto © Gemeente Beekdaelen
Deel dit bericht:

Gerelateerde Berichten

Uitslagen ITT

Zoals jullie hebben kunnen zien was het een geweldig weekend op het ITT!